StartpaginaFavorietenFavorietenFavorietenFavorieten
Uitleg:

Stap1: Registreren
Klik op de knop aanmelden en vul de velden in. De gebruikersnaam is belangrijk. Dit bepaald de naam van de jouw website.
Vul ook je eigen e-mail adres in. Hier wordt een bericht naar verstuurd waarmee je jouw pagina kan activeren.

Als je alle velden hebt ingevuld dan klikt u op de knop "registreren!"

Vervolgens gaat u naar uw e-mail om het bericht van thuisstart.nl te openen. Hierin staat een link waarop u moet klikken om uw pagina te activeren.

De website wordt nu geopend en uw pagina is gereed voor gebruik!

Stap 2: Uw pagina vullen
Nu uw pagina geactiveerd is kunt u aan de linkerzijde van de website inloggen. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Weet u niet meer wat u ingevuld heeft klik dan op "wachtwoord vergeten"
Als u de gegevens correct heeft ingevuld komt u nu op de Pagina Admin. Hier kunt u uw links in uw pagina zetten, maar ook uw pagina bewerken.

Instellingen: Hier kunt u de titel van uw pagina aanpassen, het wachtwoord wijzigen of de kleur van uw pagina aanpassen.

Wanneer u klikt op "Categorieën" Dan kom je op een pagina met drie kolommen. Dit zijn de drie kolommen van de website die u kunt opvullen met verschillende categorieën. Categorieën zijn kolommen waar links van eenzelfde onderwerp in komen te staan

Maak nu uw eerste categorie aan door te klikken op de link "categorie toevoegen". Vul de naam van de categorie in en geef aan in welke kolom de categorie weergegeven moet worden.
U kunt kiezen uit links, rechts of midden.

Vervolgens ziet u de zojuist aangemaakte kolom weergegeven. Wanneer u nu op de naam van de categorie klikt kunt u de categorie vullen met uw favoriete links.
Bij titel typt u de naam van de link. Bijvoorbeeld "thuisstart.nl" en bij link typt u de link naar de website. In dit geval "www.thuisstart.nl"

Eventueel kunt u ook een afbeelding toevoegen. Klik de bovenin op afbeelding toevoegen. Let op, deze afbeelding moet al wel op Internet staan. Via Google kunt u veel leuke online afbeeldingen vinden.

Tot slot kunt u ook uw profiel bewerken. Verander desgewenst uw naam, wachtwoord of adres.

Stap 3: Bekijk de resultaten bekijken
Wanneer u nu klikt op afmelden in het linkermenu dan kunt u de resultaten van uw pagina bekijken.